Gastheer/vrouw

Natuurvriendenhuis Eikhold, gelegen aan de Valkenburgerweg 72 6419 AV te Heerlen, is in deze omgeving bekend bij jong en oud als de ideale plek om te overnachten individueel of in groepsverband. Ons Natuurvriendenhuis wordt het hele jaar door bezocht door jong en oud uit de hele wereld en volledig gerund door vrijwilligers.

De persoonlijke benadering en de huiselijke sfeer zijn een belangrijke factor van ons succes.

Met het oog op de toekomst en de verwachtingen met betrekking tot de groei in de bezettingsgraad zijn wij op zoek naar gastvrouwen/heren die ons team willen versterken bij het beheren van de Villa.

Als gastvrouw/heer bent u in de eigen regio aan het werk en op vakantie gedurende een volledige week en bent u het eerste aanspreekpunt voor onze ( internationale ) gasten.

Tot de taken van gastvrouw/heer behoren onder andere: Het inchecken en wegwijs maken van de gasten, het verzorgen van de afrekening, de verhuur/verkoop aan de balie en indien nodig treedt zij/hij op als bedrijfshulpverlener .

Zie ook onze facebook pagina Natuurvriendenhuis Eikhold.

Herkent u zichzelf in deze zeer zelfstandige en veelzijdige functie, dan nodigen wij u van harte uit om vrijblijvend contact op te nemen met onze vrijwilligers coördinator Jo Heunen via mail: chw.eikhold@nivon.nl voor meer informatie of om een afspraak te maken.

InformatieEikhold-web-Logo-Groen_front

Natuurvriendenhuis Eikhold
Valkenburgerweg 72
6419 AV Heerlen